5 stjerner til Jeppes bog

Jeppe Krogsgaard Christensens bog ‘fra hus og hjem’ – hans tredje på Melodika – har fået en ovenud positiv anmeldelse i Kristeligt Dagblad. Anmelderen Tonny Vorm giver 5 stjerner og skriver bl.a.: ‘Jeppe Krogsgaard Christensen har skrevet en bevægende og tankevækkende bog, der ikke blot understreger, at vi aldrig kan forskanse os fra omverdenens kultur ogkatastrofer, og at vi trods forskellige samlivsformer og klasseskel har det med at indretteos på samme konforme måde i både hjemmets rum og i vores tilværelser … ”Fra hus og hjem” er en lille, begavet og lyrisk skildring af hverdagen, familien og hjemmet – stramt komponeret og sprudlende eksekveret.’


‘fra hus og hjem’ er på 112 sider og koster 175 kr. Bogen kan bestilles hos boghandleren, men den kan også købes direkte i Melodikas netkiosk her >

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s