Nu kan Olesen-Olesen streames

Da Olesen-Olesen udgav albums i perioden 1997-2007 udkom musikken kun på cd – og i de senere år også som download. Nu kan de fire Olesen-Olesens albums udgivet på Melodika endelig streames på alle gængse streamingtjeneste. I hele verden, for at det ikke skal være løgn. Det drejer sig om i første omgang om ‘Hårdnakket idyl’ og det sidste album, dobbeltalbummet ‘Kain og Abel’, siden følger ‘Anonyme Melankolikere’ og ‘Solsort og forstærker’.

Alt dette er ikke noget, hverken Henrik Olesen og Peter H. Olesen, endsige Melodika, bliver rige af, men der var sådan set heller ikke nogen, der blev rige på de albums, da de oprindeligt blev udsendt, så gå med god samvittighed ind på din foretrukne streamingtjeneste og søg efter ‘Olesen-‘Olesen’. Bemærk at de to første albums med Olesen-Olesen – ‘Indenlands udenbys’ og ‘Dagens gerning’ – som blev udgivet af Exlibris – findes derinde under kunstnernavnet ‘Olesen Olesen’, det skal ikke være let!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s