Cd-udgaven af ‘Blues & salmer’

Cd-udgaven af Olesens album ‘Blues & salmer’ udkommer i Melodikas såkaldte <100 serie, som er et forsøg på at redde eller rettere en pæn måde at sige format til cd-formatet på,. Derfor er udgivelserne rent grafisk og indpakningsmæssigt anderledes end sædvanlige cd-udgivelser. På ‘Blues & salmer’, som er den tredje udgivelse i >100-srien, er det således et prunkløst brunt papcover – vistnok øko! – med håndstemplet titel og udover cd’en findes inde i coveret et sort-hvidt foto af kunstneren. Endvidere er coveret på bagsiden signeret og nummereret af kunstneren. Cd’en er lavet i 99 eksemplarer og kommer ikke i almindelig handel og bliver desuden ikke genoptrykt.

Skulle du savne sangtekster og covernoter til albummet, kan denne information downloades her >

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s