Ny digtsamling i begrænset oplag

Peter H. Olesens nye digtsamling ‘Det er som om jeg altid har været her, jeg kan ikke huske andet’ udsendes i dag d. 7. september 2022 på forfatterens 60 års dag. Bogen udkommer i et begrænset, nummereret og signeret oplag på 150 eksemplarer.

’Det er som jeg altid har været her, jeg kan ikke huske andet’er den lange titel på en samling oftest meget korte digte fra hverdagen og sommerlandet. Digtene invaderes af velkendte,men også nye fugle samt en enkelt hund. Der er snapshotkorte, usentimentale digte om ungdommen i startfirsernes undergrund, og der er en spirende erkendelse af, at livet ikke er uendeligt.
Af andre konkreter i digtene kan nævnes: Stueplante, sødmælksfranskbrød, mariekiks, snaps, kaffe, rugbrød, altan – og Vesterhavet.

Bogen kan købes i Melodikas netkiosk her >>

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s