Ærgerlig forsinkelse

Vi havde håbet på – og også lovet – at sende Peter H. Olesens nye bog ‘Mørketal, Nordvest’ ud inden jul til de mange, som har bestilt bogen på forhånd. Det er desværre ikke muligt. Bogens indhold og omslag er trykt, men garnhæftningen resterer, og trykkeriet er delvis lagt ned pga. Covid-19. Vi håber stadig på at kunne sende bogen ud, så køberne modtager deres signerede, nummererede og håndstemplede eksemplar på udgivelsesdagen d. 31. december. P.t. resterer i øvrigt kun 18 ikke-solgte eksemplarer af bogen, der kun trykkes i 100 eks.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s