Modtagelse

de-efterladte-cover-front-web

De efterladtes andet album, som udkom sidste mandag, er blevet fint modtaget af anmelderne.

6 ud af 6 stjerner i Gaffa – og Jan Opstrup Poulsen skriver bl.a.:

“… en snigende glædesrus har også indfundet sig, som på den umanerligt smukke hyldest til kærligheden forklædt som den danske sommer i Levende Hegn, der næsten antager Benny Andersenske dimensioner … Og med multiinstrumentalisten Michael Lund som melodisk omdrejningspunkt rammer De Efterladte et tæt og prægnant udtryk, der får Peter H. Olesens sang til at stå som et knejsende tårn.”

5 ud af 6 stjerner i Berlingske – og Jeppe Krogsgaard Christensen skriver bl.a.:

” … Lige så enkle og alligevel facetterede som Peter H. Olesens vers og stemme er, ja, lige så klare og nuancerede er Michael Lunds guitarlinjer. Han spiller kun akkurat de blues- vise- og folkfarvede toner, der skal til for at bære melodierne, og gør det med stor sans for underspillet poesi og drama. Det er i det hele taget ikke et album, der råber. Det taler i stedet stilfærdigt og har tillid til sin egen styrke og substans. Med rette. »Alvorsord og etagevask« er, sagt med meget færre ord, årets hidtil bedste dansksprogede udspil.”

4 ud af 6 stjerner i Politiken – og Simon Lund skriver bl.a.:

“… Olesen reciterer sin køkkenvaskeksistentialisme hen over en lo-fi-blues af knitrende og småstøjende guitar-arrangementer. Sangene mangler noget krop, men vinder til gengæld på Olesens underspillede sprogfornemmelser, der vakler mellem et opgivende skuldertræk og et sarkastisk grin.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s