Firestjernet Sternberg

Sternbergs nye bog, ‘Radikale steder, relationer og skæbner i et længst eksploderet kvarter’ er blevet anmeldt på kulturen.nu af digteren og kritikeren Christian Rømer Stokbro, som giver bogen fire stjerner, og bl.a. skriver: ‘”Allerede titlen på denne samling af tekster peger på stedet for det radikale som et ikke-sted, en slags utopi, der knækker over i et ubehageligt budskab. […] på én gang fuldstændig ligefremme, men også svære i deres fragmentariske billede af ”et for længst eksploderet kvarter” […] Sternberg er uanset hvad interessant at læse. Om jeg har forstået ham rigtigt i denne samling af tekster, kan jeg være i tvivl om, men jeg er blevet angået – og dét er, hvad Sternberg kan.”.

Bogen kan bestilles hos den lokale boghandler – eller købes direkte i Melodikas netkiosk her >

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s