Lille Bogdag

Melodika tager for tredje gang del i mikroforlagenes store årlige festdag, Lille Bogdag. Vi står klar ved vores bod nu på lørdag. Dagen efter overlader vi boden til vores gode kollega Rasmus Graff og hans forlag OVOpress, men Melodika-redaktøren vil dog også være at finde på stedet søndag. Vi tilbyder årets nyudgivelser, bagkataloget – samt ikke mindst de to kommende udgivelser med Sternberg og Jeppe Krogsgaard Christensen, som I altså får mulighed for at erhverve i god tid før den officielle udgivelsesdato. Alt sammen til favorable priser! Der er gratis adgang til arrangementet.

Lille Bogdag

Lørdag d. 25/9 kl. 12-19:30
Søndag d. 26/9 kl. 12-18:30

Johan Borups Højskole
Frederiksholms Kanal 24
København K

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s