Herrer i eget hus

PHOadjø

Melodika er og har altid været et kunstnerejet pladeselskab. Af dyd og af nødvendighed. Nu er vi også blevet vores egen distributør. Inden De efterladtes kommende album, ‘adjø tristesse’, udkommer om knap to uger, vil vi gå en lille runde til det mest interessante pladebutikker i Aarhus og København. Og nogle af de – desværre få – andre butikker landet over, vil vi skrive til og falbyde produktet. Det kan betyde, at du fremover vil gå forgæves hos din lokale forhandler efter vores plader, men du kan altid bede butikken om at henvende sig til os, vi er til at tale med – eller du kan bestille den ønskede vare direkte fra vores egen netkiosk melodika.bigcartel.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s