Nyt år, ny bog!

 

så-forbandet-klog_omslag_lowres

Forlaget er 29. januar klar med årets første udgivelse, Så forbandet klog af Julie Top-Nørgaard. Bogen kan allerede nu forudbestilles i Melodikas netkiosk til 125 kr. inkl. porto og forsendelse. Gå ind i kiosken her >

I korte, knappe sekvenser, som snarere er nedslag og brudstykker end en egentlig fortløbende, udviklet fortælling, fortælles i Så forbandet klog en velkendt historie om kærligheden mellem to mennesker. I bund og grund er det en ulykkelig fortælling, som her holdes i skak af et umiddelbart og ubesmykket sprog og en lakonisk og lav- mælt humoristisk tone. Ofte som ordvekslinger mellem et jeg og et du, deraf under- titlen 59 replikker.Om bogen skriver forfatteren selv:
Så forbandet klog er en undersøgelse af et forlist kærlighedsforhold, en gradvis oprulning af en historie. Det er en undersøgelse af to menneskers forsøg på at nærme sig hinanden og en række fremkaldelser af øjeblikke, hvor enderne ikke mødes, og hvor forsøgene på kontakt strander: Hvordan ser det ud, når viljen er der, men evnen svigter – og omvendt.”julie

Julie Top-Nørgaard (f. 1974) er forfatter, oversætter og klummeskribent for Information. Så forbandet klog er hendes skønlitterære debut. Dele af bogen har tidligere været udsendt på SMS-press som sms-digte.


 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s