To nye udgivelser

northship_cover.jpg

I dag, mandag d. 30. september 2013, udkommer De efterladtes andet album, Alvorsord og etagevask (melo 011). ALbummet har foreløbig fået to anmeldelser: 4 ud af 6 stjerner i Politiken og 6 ud af 6 i Gaffa. Albummet udsendes på både cd, lp og som download. Lp-udgaven er desværre lettere forsinket, men forventes i handlen 15. oktober.

Fredag d. 11. oktober udsender Melodika debutalbummet Murder River (melo 013) med det internationale band North Ship, som har base i København. Sanger, sangskriver og frontfigur, englænderen Thomas Golzens smukke engelsksprogede sange til North Ship udsendes i første omgang som download.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s