Pas på! Ræv Hund Bjørn kommer!

Ræv Hund Bjørn ep-coverHer på tærsklen til det nye år, hvor vi begynder at kunne mærke, at vi bor i Norden, udsender Ræv Hund Bjørn deres debut-ep. Ep’en, som har fået titlen Det er din natur, er at finde til download på årets sidste dag, altså 31/12.
Ep’en indeholder fem knistrende og frydefuldt støjende popsange med originale og poetiske danske tekster. Det er din natur er første del i en trilogi, hvor ep 2 og 3 udkommer i løbet af 2013.

Ræv Hund Bjørner – rigtig gættet! – en trio. På sang og masser af elektriske guitarer har vi Klaus Mandal Hansen, som tidligere var frontfigur i Crunchy Frog-bandet Learning From Las Vegas. Han har desuden spillet med bl.a. Olesen-Olesen og Nikolaj Nørlund. På bas, kor og keyboards har vi Hans Holten Hansen med en glorværdig fortid i legendariske How Do I, Nikolaj Nørlunds Rhonda Harris og Olesen-Olesen. Bag trommerne sidder rytmeesset Casper Wackerhausen-Sejersen.

Ræv Hund Bjørn og digteren Helle Thornvig Christensen, som har forfattet to af teksterne, skriver et poetisk dansk, meningsfuldt og personligt, så man lytter én gang mere, og tydeligt fornemmer at Ræv Hund Bjørn har hørt det hele. “Dependant dansk music” kalder de det selv.
Det er din natur er produceret af den navnkundige Per Buhl-Ács, der har huseret som musiker, lydmager og producer i den danske over- og undergrund de seneste 35 år. I 2012 stod han som producer også bag den opsigtsvækkende ep, debuten Blafret ør af kjoler med Synd og skam.

Det er din natur er i første omgang en digital ep. I begyndelsen af 2013 følger en fysisk vinyl-udgave.

Trackliste:

1.Natur

2. Jeg drømte, jeg sov på Christiansborg LYT >>

3. I vægtløs tilstand

4. Ingen hjemme

5. Espeløv og laurbær

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s